Pregazio pješaka pa pobjegao

N. B.
Pregazio pješaka pa pobjegao

Grahovo - Tijelo Bore Baroša (64) iz Crnog Luga kod Grahova pronađeno je nakon što ga je pregazio automobil na magistralnom putu u Pržinama.

Nakon nesreće, koja se desila u utorak naveče, vozač je pobjegao, ali je ubrzo pronađen. Nedaleko od mjesta gdje je došlo do tragedije policija je pronašla parkiran “golf” koji je pregazio Baroša, a u automobilu su osim vozača bila i dva putnika. Sve trojica su ispitana u policiji.

- Utvrdili smo da je E. S. upravljao “golfom”, nakon čega je uhapšen. Svim učesnicima nesreće izvađena je krv kako bi se saznalo da li su bili pod uticajem opijata ili alkohola. Još se ne zna od čega je preminuo B. B., obdukcija će pokazati uzrok smrti - rekao je portparol MUP-a Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak i dodao da se još ne zna da li je nastradali ležao na putu prije nesreće i da li je bio živ prije nego što ga je pregazio automobil.

I na drugim putevima u BiH bilo je teških nesreća. Jovo G. (74) poginuo je u utorak predveče kada se upravljajući  “golfom 2” sudario sa “micubišijem” u Matkovićima kod Nevesinja. U Policijskoj upravi Trebinje rekli su da su obavili uviđaj i da će detalji i okolnosti nesreće biti poznati nakon vještačenja.

Sabahudin S. (54) iz Živinica podlegao je povredama nakon što ga je udario “pasat” u Đurđeviku kod Živinica. Nesreća se desila u utorak u 18.40 časova, a za volanom “pasata” bio je S. J. (47) iz Živinica. Sabahudin S. je preminuo u Univerzitetsko-kliničkom centru u Tuzli od zadobijenih povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana