Прегазио пјешака па побјегао

Н. Б.
Прегазио пјешака па побјегао

Грахово - Тијело Боре Бароша (64) из Црног Луга код Грахова пронађено је након што га је прегазио аутомобил на магистралном путу у Пржинама.

Након несреће, која се десила у уторак навече, возач је побјегао, али је убрзо пронађен. Недалеко од мјеста гдје је дошло до трагедије полиција је пронашла паркиран “голф” који је прегазио Бароша, а у аутомобилу су осим возача била и два путника. Све тројица су испитана у полицији.

- Утврдили смо да је Е. С. управљао “голфом”, након чега је ухапшен. Свим учесницима несреће извађена је крв како би се сазнало да ли су били под утицајем опијата или алкохола. Још се не зна од чега је преминуо Б. Б., обдукција ће показати узрок смрти - рекао је портпарол МУП-а Ливањског кантона Ивица Врдољак и додао да се још не зна да ли је настрадали лежао на путу прије несреће и да ли је био жив прије него што га је прегазио аутомобил.

И на другим путевима у БиХ било је тешких несрећа. Јово Г. (74) погинуо је у уторак предвече када се управљајући  “голфом 2” сударио са “мицубишијем” у Матковићима код Невесиња. У Полицијској управи Требиње рекли су да су обавили увиђај и да ће детаљи и околности несреће бити познати након вјештачења.

Сабахудин С. (54) из Живиница подлегао је повредама након што га је ударио “пасат” у Ђурђевику код Живиница. Несрећа се десила у уторак у 18.40 часова, а за воланом “пасата” био је С. Ј. (47) из Живиница. Сабахудин С. је преминуо у Универзитетско-клиничком центру у Тузли од задобијених повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана