Познати боксер рањен испред кафића у Мостару

Н. Т.
Познати боксер рањен испред кафића у Мостару

Мостар - Полиција трага за особом која је у мостарском насељу Балиновац хицем из пиштоља ранила познатог боксера Жанела Пуцу (32) из тог града.

Пуце је рањен јуче ујутро и пронађен је испред угоститељског објекта “Новак” у мостарском насељу Балиновац поред свог аутомобила. Незванично сазнајемо да су га три хица погодила у ноге, а један у руку. Рањеног младића уочили су случајни пролазници који су о томе одмах обавијестили полицију. Извор близак истрази је казао да се у вријеме рањавања Пуце враћао са неке свадбе.

- Претпоставља се да се с неким сукобио, али то још није утврђено. Тек када га испитамо и провјеримо све трагове, знаћемо шта се и како десило - казао је извор “Гласа Српске”.

Портпарол МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић потврдио је да је јуче пријављено рањавање мушкарца у Балиновцу.

- Ж. П. рањен је из оружја и превезен у Универзитетску клиничку болницу Мостар. Тренутно је ван животне опасности. Истрага о овом случају се наставља - казао је Марић не наводећи детаље.

Пуце је хапшен прије три године због сумње да је запалио ауто колеге боксера Емила Маркића с којим се раније сукобио. Маркић је тада казао да му је Пуце подметнуо пожар због свађе. Док мостарска полиција трага за осумњиченим који је ранио боксера Пуцу, сарајевска полиција ухапсила је И. А. (22) због сумње да је хицем из пиштоља ранио А. В. (30) у насељу Алипашино поље. Пуцњава у сарајевском насељу Алипашино поље десила се у суботу увече када су се сукобили тридесетогодишњи А. В. и осам година млађи И. А. Током сукоба И. А. је хицем из пиштоља пуцао према А. В. и лакше га ранио те побјегао. Полиција је истрагом овог случаја брзо пронашла и ухапсила нападача. Повријеђеном А. В. помоћ је указана у сарајевском Универзитетско-клиничком центру након чега је пуштен на кућно лијечење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана