Полиција трага за Драгичевићем и још четри особе

Срна
Полиција трага за Драгичевићем и још четри особе

Бањалука - Полицијска управа Бањалука покренула је данас потрагу за пет особа због синоћњих нереда послије протестног окупљања на Тргу Крајине у Бањалуци у организацији групе "Правда за Давида".

"Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука покренули су данас, у складу са упутством о вршењу потражне дјелатности, распис о трагању за лицима чији су иницијали Д.Д, С.М, А.Г, С.Б, и Њ.Т. сви из Бањалуке због сумње о почињеним кривичним дјелима и прекршајима", саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о Давору Драгичевићу /50/, Стели Милановић /54/, Александру Глувићу /21/, Стефану Благићу /27/ и Његошу Томићу /36/.

У саопштењу је наведено да ће полицијски службеници предузети све мјере и радње с циљем проналаска наведених лица и документовања почињених кривичних дјела и прекршаја.

Послије протестног окупљања које је синоћ одржано на Тргу Крајине у Бањалуци демонстранти су направили низ инцидената.

Они су отишли и до локације на којој је требало да буде одржан новогодишњи концерт Хариса Џиновића, попели се на бину и оштетили опрему због чега је његов наступ насилно прекинут.

Полиција је послије тога ухапсила неколико лица, док су неки од изгредника побјегли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана