Погинуо инструктор вожње, ухапшен возач BMW-а

Н. Б.
Погинуо инструктор вожње, ухапшен возач BMW-а

Сарајево - Инструктор вожње Алден Салиспахић (24) из Сарајева погинуо је када се возећи мотоцикл сударио са BMW-ом и ударио у паркиране камионе на путу Илиџа - Блажуј у Пладништу код Сарајева.

Несрећа се десила у четвртак увече, а возач “јамахе” је погинуо на лицу мјеста. Он се првобитно сударио са BMW-ом који се укључиво у саобраћај, а након тога се одбио и ударио у паркиране теретњаке “мерцедес” и “ивеко”.

Полиција и Хитна помоћ су брзо стигле, али несрећним младићу није било помоћи. Након увиђаја возачу BMW-а А. Џ. (47) из Тутина стављене су лисице на руке због сумње да је скривио ову несрећу. Он је прије хапшења испричао своју верзију несреће.

- Пошто су ме други возачи блицањем пустили, кренуо сам да се укључим. Одједном ме нешто ударило, нисам ни видио шта се десило - рекао је новинарима узнемирени А. Џ.

На мјесту несреће био је и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Сарајево, који је наредио да буде обављена обдукција настрадалог младића.

- Прикупили смо трагове, а све околности и узрок страдања мотоциклисте знаће се након вјештачења судских вјештака - навели су МУП-у Кантона Сарајево.

Породица настрадалог Салиспахића била је на мјесту несреће. Јецање и болан врисак нико није могао да заустави.

Пријатељи су се од Алдена опростили и на друштвеним мрежама.

- Љубави братова, заувијек ћеш остати у нашим срцима. Данас смо се чули и рекао си како би мотор требало да изгледа, зову ме и јављају да те више нема. Воли те брат твој - написао је Алденов пријатељ Армин Талам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана