Пљачку банке у Лукавцу извршио бивши специјалац?

avaz.ba
Пљачку банке у Лукавцу извршио бивши специјалац?

Лукавац - Наоружани разбојник, маскиран капуљачом, упао је данас око 14 часова у пословницу ''Спаркасе банке'' у Лукавцу, одакле је, пријетећи оружјем, однио за сада неутврђену суму новца.

Дежурни тужилац Тужилаштва ТК у изјави за „Аваз“ је рекла како прелиминарни резултати истраге говоре како је пљачкаш са собом однио већу количину новца.

“Ријеч је о пљачки коју још водимо по НН починиоцу. У току је саслушавање већег броја свједока, као и изузимање видеоснимка с надзорних камера. Сутра ујутро ћемо имати прецизније информације о новцу који је однесен и о починиоцу” – додала је она.

Приликом пљачке разбојник је сузавцем попрскао чувара. Њега је збринула екипа Хитне помоћи, а потом је превезен на УКЦ Тузла, одакле је након збрињавања пуштен на кућно лијечење.

Од извора блиских истрази Аваз сазнаје како је пљачку починио некадашњи припадник Јединице за специјалне намјене МУП-а ТК, који тренутно ради у једном јавном предузећу.

Увиђај су обавили службеници Полицијске станице Лукавац. Прве информације сугерисале су да је пљачку извело неколико разбојника.

Истрага се наставља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана