Pijan napao i udarao policajce u Zvorniku

N. T.
Pijan napao i udarao policajce u Zvorniku

Zvornik - Slavko S. (22) iz Osmaka uhapšen je juče nakon što je pijan napao i udario dva policajca koji su ga legitimisali u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku, saopšteno je iz policije navodeći njegove inicijale.

Zajedno s njim priveden je i njegov sugrađanin Miloš L. (25) zbog vrijeđanja i ometanja na dužnosti policajca. Sve se desilo juče rano ujutro oko 1.30 časova kada je patrola došla u ulicu Patrijarha Pavla po pozivu građana da nepoznata osoba galami i viče.

- Policajci su tu zatekli Slavka S. i Miloša L. te su ih pokušali legitimisati. Tom prilikom Slavko je odgurnuo jednog policajca i udario ga po nogama, a zatim je napao i njegovog kolegu. Tada je savladan i uhapšen. Miloš je sve vrijeme vrijeđao i psovao policajce pa su i njemu stavljene lisice na ruke - kazao je izvor blizak istrazi i dodao da je alkotestiranjem utvrđeno da Slavko u krvi ima 1,16 promila alkohola.

Iz Policijska uprave Zvornik, kazali su da su oba privedena nakon ispitivanja pušteni da se brane sa slobode. Istakli su da će protiv S. S. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana