Отео бившу љубавницу јер се вратила супругу?

Невена Бунић
Отео бившу љубавницу јер се вратила супругу?

Челић - Полиција је ухапсила је Н. К. и О. З. због сумње да су отели жену М. М. (36) испред Основне школе “Хумци” у истоименом насељу код Челића.

Све се десило у сриједу око 11 часова, када је жртва довела својих двоје дјеце на наставу. Након што је испратила кћерку и сина, жена је остала на путу, а потом су аутомобилом наишли отмичари.

- Наочиглед бројних посматрача, родитеља који су довезли дјецу у школу, Н. К. и О. З. зграбили су жртву, угурали је на задње сједиште и одвезли се према насељу Лукавица код Челића. Ту су доживјели мању саобраћајну несрећу. Без обзира на то, наставили су пут према Горњем Рахићу код Брчког - испричао је извор близак истрази.

Након неколико часова, Н. К. и отета жена М. М. су се пријавили полицији у Брчком. У међувремену, у Челићу је ухапшен други отмичар, О. З. Полиција није откривала детаље  киднаповања.

Незванично сазнајемо да М. М. након испитивања пуштена кући и да није имала озбиљне повреде.

- Овај случај окарактерисали смо као противправно лишење слободе. Након истраге и утврђивања свих околности, имаћемо више информација - рекли су у Тужилаштву Тузланског кантона.

Према причи појединих мјештана села Хумци, разлог киднаповања је љубомора.

- Н. К. је неко вријеме живио с отетом женом, која је због њега оставила мужа и дјецу. На крају се ипак вратила супругу, са којим има троје малишана. Претпостављам да отмичар то није могао да поднесе, и зато ју је угурао у ауто - казао је један мјештанин који није желио да му објавимо име.

У ОШ “Хумци” рекли су да су након отмице одмах позвали полицију.

- Један од радника школе ме је обавијестио о свему. Иако се отмица није десила у дворишту школе, сви смо били узнемирени  - рекао је директор школе Амир Мехмедовић.

Разговор са дјецом

Након отмице, радници Центра за социјални рад разговарали су са дјецом отете жене.

- У том моменту није се знало шта је са њиховом мајком. Због осјетљивости догађаја, са малишанима је морао да разговара неко стручан за овакве ситуације - рекао је директор ОШ “Хумци” Амир Мехмедовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана