Од везане старице отели 600 евра и накит

Н. Т.
Од везане старице отели 600 евра и накит

Бусовача - Полиција трага за двојицом разбојника који су свезали старицу у њеној кући у мјесту Гаврине Куће код Бусоваче и од ње отели око 600 евра и златни накит, сазнаје “Глас Српске”. Разбојници су у кућу жене старе 73 године упали у уторак око један час иза поноћи.

- Старица је истражиоцима  испричала да су обојица  били маскирани и да је један од њих имао чекић којим јој је пријетио. Одмах по уласку у кућу свезали су јој руке и ноге. Након тога су испретурали све и када су нашли новац и златнину, са њених руку су још поскидали прстење, са ушију наушнице и побјегли - казао је извор близак истрази.

Додао је да разбојници нису повриједили старицу, али да је она преживјела велики шок због пљачке. У Министарству унутрашњих послова Средњобосанског кантона потврдили су да трагају за разбојницима.

- Полицији у Бусовачи пријављено је да су двије маскиране особе од старије жене украле огрлицу, прстен, наушнице, те одређену суму новца. Обављен је увиђај и изузети трагови с лица мјеста те је покренута истрага у циљу проналаска разбојника - рекли су у МУП-у СБК.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана