Несуђена насљедница остала без 450 КМ

nezavisne.com
Несуђена насљедница остала без 450 КМ

ПРИЈЕДОР - Полицији у Приједору пријављено је да су у двориште куће Приједорчанке Ш.К, из мјеста Чараково, дошле три непознате жене, те јој понудиле да подигне 5.000 евра наводног насљедства, а затим јој, на име те услуге, узеле 450 марака, чиме су је превариле.

Полицији је то пријављено у уторак, а у пријави је наведено да је ова несвакидашња превара изведена два дана раније. Ових дана забиљежена су још два слична случаја.

Такође у уторак, полицији је пријављено да су у понедјељак, у кућу Приједорчанке М.Р, дошле три непознате жене, нудећи на продају масажере за тијело и презентацију рада масажера, а затим из кухиње украле 5.500 КМ.

Истог дана запримљена је пријава да је 23. септембра, у кућу Приједорчанке Џ.С. дошао непознати мушкарац и лажно се представио као полицијски инспектор, а затим из куће украо коверту са 600 КМ и три златна прстена.

“Укупна штета причињена овим кривичним дјелима износи око 7.000 КМ”, потврђено је “Независним” из приједорске полиције.

Приједорска полиција апелује на грађане да буду опрезни током посјета непознатих лица која нуде на продају масажере, одјевне предмете, друге производе или услуге.

“Грађанима се препоручује да таква лица не пуштају у кућу, а у случају било какве сумње на недозвољене радње о томе обавијесте надлежну полицијску станицу или овакве случајеве пријаве на бесплатни сервисни број 122”, навела је Весна Пачариз, портпарол ПУ Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана