Нестао Жељко Абут из Шипова, породица моли за помоћ

nezavisne.com
Нестао Жељко Абут из Шипова, породица моли за помоћ

Шипово - Жељко Абут (46) из Шипова нестао је прије осам дана, а посљедњи пут виђен је у ноћи између петка и суботе, 27. октобра, у центру Шипова.

Његова породица моли за помоћ или било какав траг који би их одвео до Жељка, који је у посљедње вријеме имао здравствених проблема са стомаком, због чега је ишао на терапије у локални дом здравља.

Жељко је на себи имао фармерке, кожну јакну, црни качкет и патике.

Његова мајка Мира Абут кроз сузе нам је испричала да је њен син неколико дана прије нестанка дошао с посла са боловима у стомаку, због чега се јавио љекару и три дана је ишао на инфузије. Међутим, тај дан причињавало му се да га неко уходи, иако никада раније није имао проблеме такве врсте.

“У петак је након доручка рекао да иде по резултате налаза. Звала сам га касније да видим да ли је све у реду, а он ми је рекао да је ту у граду и да ујутро мора у Јајце на претраге. Наредни пут ми је рекао да иде у полицију пријавити двојицу која га прогањају, а касније ми је рекао да их сву тројицу одводи полиција у станицу”, рекла је очајна мајка, која је најприје помислила је да је Жељко био у сукобу с неким, али се касније испоставило да је све умислио и да није ни био нити преноћио у полицијској станици.

Како је сазнала, он је навече ушао у полицијски ауто и рекао да га неко уходи, а исто је рекао и медицинској сестри и конобару, међутим никога није било.

“Назвао је потом такси да га вози у Језеро (сусједну општину), али је таксисти успут рекао да га врати и да га вози у Бараће. Неколико пута је звао тетка телефоном, али он то није чуо, па га је таксиста вратио у Шипово и оставио у центру”, прича очајна мајка.

Додаје да му се ту губи сваки траг те моли да им се јаве они који имају било какву информацију о несталом Жељку на број 066/028-282 или да то пријаве полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана