Несреће у Брчком и Тузли: Погинула два возача

nezavisne.com
Несреће у Брчком и Тузли: Погинула два возача

Тузла, Брчко - Два возача погинула су у тешким саобраћајним несрећама, које су се догодиле на подручју Брчког и Тузле, потврђено је “Независним” из полиције.

Седамдесетједногодишњи возач ФИАТ стила изгубио је у петак ујутру живот на регионалном путу Тузла - Калесија. Трагедија се догодила у 5.45 у насељу Пар Село код Тузле.

“У несрећи су учествовала два аутомобила, пежо и ФИАТ стило. У овој несрећи смртно је страдао седамдесетједногодишњак из Тузле, возач ФИАТ-а. Због тежих повреда на УКЦ Тузла превезена је Н.Ј. (29), која је управљала пежоом”, рекли су из полиције, додајући да се узрок те несреће утврђује.

Утврђују се и околности под којима је у четвртак поподне дошло до трагедије у Брчком, гдје је, у судару, на мјесту погинуо возач голфа О.Ф. (51).

Голф се, у близини старачког дома у насељу Брка, сударио с реноом, чији је возач, како нам је потврђено, повријеђен.

“На лице мјеста изашао је мртвозорник, који је констатовао смрт једне особе која је усљед тежине судара два аутомобила преминула на лицу мјеста”, рекли су из брчанске полиције.

Да ли због клизавог пута или због других разлога, у четвртак је, широм БиХ, забиљежено још неколико тежих незгода.

У Клашницама, код Лакташа, у судару су учествовали форд фокус и камион, а повријеђене су двије особе - возач камиона и сувозач у форду.

Према незваничним информацијама, до незгоде је дошло када је возач форда подлетио под камион због клизавог коловоза.

Истог дана на путу Добој - Модрича, у добојском мјесту Кожухе, око 19 часова слетио је фолксваген поло, за чијим воланом је био М.М. (22) из Добоја.

“У овој саобраћајној незгоди М.М. је тешко повријеђен и задржан је на лијечењу у добојској болници. Алко-тестирањем је утврђено да је имао 1,34 г/кг алкохола у организму”, рекли су из добојске полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана