Напали младића у Трну код Лакташа због 70 КМ и телефона

Н. Т.
Напали младића у Трну код Лакташа због 70 КМ и телефона

Лакташи - Слободан Шкрбић, Огњен Јовичић и Настасија Шкондрић ухапшени су и испитани због сумње да су напали младића те му отели 70 марака и мобилни телефон у близини угоститељског објекта "Кос" у Трну код Лакташа, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да се напад десио 11. фебруара око 21.15 часова. Истакли су да ухапшену тројку терете за кривично дјело разбојништво.

- О свему је упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Он је наложио да осумњичени буду испитани и да буду предузете све неопходне мјере на документовању кривичног дјела разбојништво те да буде утврђено евентуално постојање других кривичних дјела. Све даље мјере према осумњиченима биће предузимане под надзором дежурног тужиоца - казала је портпаролка ПУ Бањалука Марија Маркановић, не наводећи друге детаље.

Мотив напада није утврђен, а како сазнајемо, Шкрбић је одраније познат полицији по учешћу у тучи. Он је у децембру 2017. избоден ножем у једном кафићу у Трну. Након истраге тог случаја, његов познаник Драган Ковјенић је оптужен за покушај убиства и у бањалучком Окружном суду осуђен на годину дана затвора. Пресуди је претходио споразум о признању кривице.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана