На друмовима РС у два дана живот изгубиле двије особе

nezavisne.com
На друмовима РС у два дана живот изгубиле двије особе

​Бијељина, Дервента - У протекла два дана у двије саобраћајне несреће на путевима РС живот су изгубиле двије особе, док је више особа повријеђено.

Младић Милорад Ђ. (22) из Бијељине погинуо је у понедјељак на магистралном путу Бијељина - Рача у мјесту Трњаци.

Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина, у саобраћајној несрећи учествовао је пежо, који је возио М.Д. (69) из Новог Града, и мотор кавасаки за чијем је управљачем био настрадали младић. 

Тешко повријеђено двоје мотоциклиста из Бјелорусије

Поред ове несреће, истог дана двоје мотоциклиста, који су држављани Бјелорусије, тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди у мјесту Иван Поље код Рогатице. Они су након незгоде превезени у Универзитетску болницу Фоча на даље лијечење.

Како је јуче саопштено из Полицијске управе Источно Сарајево, удес се догодио око 14 часова када су се сударили форд фокус, који је возио Т.М. из Рогатице, и два мотора сузуки којима су управљали С.Л. и М.Д из Бјелорусије. 

У Бањалуци се сударили бицикл и мотор

Још једна незгода у којој је учествовао мотоцикл десила се јуче у бањалучком насељу Старчевица када су се сударили бицикл и мотор, али на срећу није било теже повријеђених.

У судару пасата и аудија погинуо педесетогодишњак

Од посљедица несреће која се догодила у понедјељак на магистралном путу Дервента - Добој, прексиноћ је погинуо педесетогодишњи Жељко Пијетловић из Дервенте. У овој несрећи повријеђени су и Љубо Ш. (67) и Ана К. из Кисељака, возач и сувозач у аудију који се сударио са пасатом, којим је управљао преминули Пијетловић.

Подсјећамо, несрећа се догодила нешто иза 12 часова у мјесту Живинице, а Пијетловић је задобио тешке повреде, од којих је нешто касније подлегао у Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци.

Љубо Ш. и Ана К. су возилом Службе хитне помоћи Дома здравља Дервента превезени у добојску болницу, гдје им је указана љекарска помоћ. 
Како је саопштено из Полицијске управе Добој, увиђај на мјесту несреће су извршили полицијски службеници Полицијске станице Дервента.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана