На Жељезничкој станици страдао Милорад Гаврановић из Бањалуке

Срна
На Жељезничкој станици страдао Милорад Гаврановић из Бањалуке

Бањалука - Милорад Гаврановић (50) из Бањалуке, пронађен је мртав синоћ нешто прије поноћи на колосјеку у близини бањалучке Жељезничке станице, док је у близини пронађен повријеђени мушкарац, а како “Независне” сазнају, у питању је Горан Просан.

Како сазнајемо беживотно тијело је први уочио ноћни чувар који је послије 23 часа ишао у редовну контролу, а по доласку Службе Хитне помоћи и полиције, при прегледу терена пронађен је и други мушкарац који је лежао у близини и био је лакше повријеђен.

На мјесту гдје се десила несрећа данас се виде трагови крви, а док је трајао полицијски увиђај возови су ноћас били преусмјерени.

За сада је нејасно на који начин је настрадали мушкарац завршио на прузи ни који тачно воз га је ударио, будући да машиновође нису осјетиле удар.

Претпоставља се да је спавао на прузи, а полицијска истрага показаће детаље несреће.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, синоћ око 23.55 поступили су по запримљеној пријави да се на једном од колосјека у склопу жељезничке станице у Бањалуци, налази непознато мушко лице, које није давало знакове живота.

“Доласком на лице мјеста утврђено је да се ради о педесетогодишњаку из Бањалуке, који је од удара воза задобио повреде од којих је преминуо. Такође утврђено је да је још једно лице повријеђено и да је превезено у Службу хитне медицинске помоћи у Бањалуци”, саопштено је из ПУ Бањалука.

О наведеним околностима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све потребне мјере и радње у циљу утврђивања свих околности наведеног догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана