Младић је мотоциклом закуцао у кућу

Небојша Томашевић
Младић је мотоциклом закуцао у кућу

Градишка - Драган Милинковић (24) из Српца погинуо је јуче када је мотоциклом “кавасаки” слетио с пута у мјесту Берек код Градишке и ударио у кућу.

У бањалучком Окружном тужилаштву сазнајемо да се несрећа десила на путу Нова Топола - Чатрња око два часа недалеко од укључења на аутопут.

Према незваничним информацијама, претпоставља се да је узрок несреће неприлагођена брзина и непознавање пута.

- Мотоциклиста је изгубио контролу на кривини и излетио с пута. Кривина иде удесно, а он није успио да је савлада већ је наставио право и прешао је око 50 метара прије него што се закуцао у зид куће која још није до краја изграђена - рекао је овај извор.

Додао је да је мотоциклиста на себи имао сву неопходну опрему и кацигу, али то му није помогло да се спаси. Незванично сазнајемо да је полиција на мјесту несреће пронашла личну карту страдалог, на основу које је и идентификован.

- Мјесто несреће је неосвијетљено и није искључена могућност да Милинковић није познавао пут, па је зато наставио право да вози на кривини. Кућа у коју је ударио обрасла је високом травом и ту нико не живи. На мјесту догађаја нема трагова кочења, нити заношења мотора - казао је извор близак истрази.

Сазнајемо да је полицију о овој несрећи обавијестио мјештанин Берека који живи у близини и који је чуо удар.

Увиђај на мјесту несреће обавио је дежурни тужилац Саша Лаботић заједно са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

- Тужилац је наложио покретање истраге и обављање неопходних вјештачења с циљем утврђивања свих околности и узрока саобраћајне несреће - рекла је Мира Милетић, секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

У ноћи између суботе и недјеље у Бијељини је лакше повријеђен возач “фолксваген џете” када је возилом ударио у бензинску пумпу у Трњацима. Несрећа се десила око четири часа. Идентитет возача и детаљи о несрећи нису саопштени. Осим те десила се још једна несрећа у Бијељини у улици Димитрија Туцаковића када је “голф” слетио с пута и преврнуо се. Повријеђених није било, а возило је смрскано.

Џип граничара на крову

Џип Граничне полиције БиХ слетио је с пута и ударио у зид куће те се преврнуо на кров у мјесту Завировићи код Чапљине. У несрећи је лакше повријеђен возач џипа, чији идентитет није саопштен. Усљед превртања возило је тешко оштећено, као и зид куће и ограда дворишта. У Тужилаштву Херцеговачко-неретванског кантона казали су да се несрећа десила у суботу. Претпоставља се да је један од узрока слијетања клизав коловоз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана