Мигранти упали у кућу, претукли и опљачкали младића из Градишке

nezavisne.com
Мигранти упали у кућу, претукли и опљачкали младића из Градишке

Градишка - Полиција из Градишке, ухапсила је три лица Y.С.(19) и Л.Е.(19) држављане Алжира и А.М. (19) држављанина Палестине, због сумње да су данас починили разбојништво над двадесеттрогодишњаком из Градишке.

Незванично сазнајемо да је младић који је нападнут у изнамљеном стану у којем је живио као подстанар, задобио лакше тјелесне поведе.

“Након сазнања да је извршено кривично дјело, на основу оперативних и истражних мјера и радњи, утврђено је да су осумњичени у сриједу око 00.30 часова у кући становања у улици Браће Чубриловић, нанијели повреде оштећеном, након чега су од њега отуђили одређене предмете”, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Напомињу да је о свим околностима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лица испитају и да се предузму потребе мјере и радње на документовању кривичног дјела разбојништво,  те да се утврди евентуално постојање других кривичних дјела.

“Све даље мјере и радње према осумњиченим лицима предузимаће се под надзором дежурног окружног јавног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те су о свему обавјештени и службеници Министарства сигурности Босне и Херцеговине, Одјељења са пословима са странцима-теренска канцеларија Бањалука”, навели су из ПУ Градишка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана