Мигрант покушао силовати дјевојчицу у Бихаћу

nezavisne.com
Мигрант покушао силовати дјевојчицу у Бихаћу

Бихаћ- Припадници Полицијске станице у Бихаћу трагају за мигрантом из Пакистана који је покушао силовати 13-годишњу дјевојчицу, такођер мигранткињу.

 Како су нас информисали из полиције, приликом редовног патролирања и обиласка града, припаднике полиције је поред обале ријеке Уне, пресрело шест миграната из Шри Ланке те им показали мјесто гдје се налазила непозната женска особа.

Прегледом терена, у жбуњу је пронађена 13-годишња дјевојчица, мигранткиња из Шри Ланке, након чега је група мигранта позвана у просторије Полицијске станице у Бихаћу и са њима су разговор обавили полицијски истражиоци.

Такођер, полиција је, у присуству њене мајке, обавила разговор и са 13-годишњакињом, која је изјавила како ју је пресрео непознати мигрант из Пакистана, те јој покушао нислно скинути одјећу.

У томе су га спријечили остали мигранти те отјерали Пакистанца. О овоме догађају је обавјештен кантонални тужилац који је констатовао како постоје елементи кривичног дјела блудне радње те наложио провођење истраге. Полицијски истражиоцу су наставили ра дна документовању овог догађаја те проналаску мигранта који се сумњичи за ово кривично дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана