Ljubavni trougao u Podromaniji kod Sokoca umalo završio tragično

Nevena Bunić
Ljubavni trougao u Podromaniji kod Sokoca umalo završio tragično

Sokolac - Miljana Pralić (19) iz Pala uhapšena je zbog sumnje da je nožem teško povrijedila Nevenu Danilović-Todorović (25) iz Podromanije kod Sokoca. Krvavi sukob između žena je navodno izbio zbog muškarca sa kojim su obje bile u vezi, saznaje “Glas Srpske”.

Sve se desilo u nedjelju oko 19.30 časova, na parkingu ispred jednog poslovnog objekta u Podromaniji, gdje je Nevena Danilović-Todorović krstila dijete. Žene su se prvo posvađale, da bi u jednom momentu Paljanka nožem ubola u leđa i butinu suparnicu iz Podromanije.

Ubrzo su stigle policija i hitna pomoć. Povrijeđena je prevezena u bolnicu “Srbija”, gdje su joj ljekari konstatovali teške povrede. Ona je zbrinuta i juče je bila stabilno.

Pralićeva je navodno na ispitivanju u policiji priznala šta je napravila. Inspektorima je predala nož kojim je povrijedila Nevenu Danilović-Todorović.

- Radimo na utvrđivanju svih okolnosti i rasvjetljavanju slučaja. Osumnjičenu M. P. teretimo za pokušaj ubistva. O svemu je obaviješteno Okružno tužilaštvo Istočno Sarajevo, kojem ćemo, nakon dokumentovanja predmeta, podnijeti izvještaj protiv osumnjičene - rekli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Dežurni tužilac navodno neće predložiti pritvor za Pralićevu, pa će ona najvjerovatnije biti puštena da se brani sa slobode. Ona odranije nije poznata policiji.

Mještani Podromanije iznenađeni su ovim nesvakidašnjim obračunom u njihovom mjestu.

- Ne poznajem ni jednu ni drugu, i ne znam šta je prethodilo zbadanju, ali strašno je ovo što se desilo, tako mlada djevojka da nožem izbode drugu ženu. Pretpostavljam da je bila pretjerano ljubomorna - rekao je jedan stanovnik Podromanije koji nije želio da mu objavimo ime.

Porodica

Miljana Pralić udata je i majka dvoje djece. Navodno je stupila u brak dok je još bila maloljetna. Kako smo mogli čuti, prije napunjenih 18 godina rodila je prvo dijete. Nije poznato da li je muž Pralićeve razlog krvavog obračuna ili je to neki drugi muškarac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana