Љубавни троугао у Подроманији код Сокоца умало завршио трагично

Невена Бунић
Љубавни троугао у Подроманији код Сокоца умало завршио трагично

Соколац - Миљана Пралић (19) из Пала ухапшена је због сумње да је ножем тешко повриједила Невену Даниловић-Тодоровић (25) из Подроманије код Сокоца. Крвави сукоб између жена је наводно избио због мушкарца са којим су обје биле у вези, сазнаје “Глас Српске”.

Све се десило у недјељу око 19.30 часова, на паркингу испред једног пословног објекта у Подроманији, гдје је Невена Даниловић-Тодоровић крстила дијете. Жене су се прво посвађале, да би у једном моменту Паљанка ножем убола у леђа и бутину супарницу из Подроманије.

Убрзо су стигле полиција и хитна помоћ. Повријеђена је превезена у болницу “Србија”, гдје су јој љекари констатовали тешке повреде. Она је збринута и јуче је била стабилно.

Пралићева је наводно на испитивању у полицији признала шта је направила. Инспекторима је предала нож којим је повриједила Невену Даниловић-Тодоровић.

- Радимо на утврђивању свих околности и расвјетљавању случаја. Осумњичену М. П. теретимо за покушај убиства. О свему је обавијештено Окружно тужилаштво Источно Сарајево, којем ћемо, након документовања предмета, поднијети извјештај против осумњичене - рекли су у Полицијској управи Источно Сарајево.

Дежурни тужилац наводно неће предложити притвор за Пралићеву, па ће она највјероватније бити пуштена да се брани са слободе. Она одраније није позната полицији.

Мјештани Подроманије изненађени су овим несвакидашњим обрачуном у њиховом мјесту.

- Не познајем ни једну ни другу, и не знам шта је претходило збадању, али страшно је ово што се десило, тако млада дјевојка да ножем избоде другу жену. Претпостављам да је била претјерано љубоморна - рекао је један становник Подроманије који није желио да му објавимо име.

Породица

Миљана Пралић удата је и мајка двоје дјеце. Наводно је ступила у брак док је још била малољетна. Како смо могли чути, прије напуњених 18 година родила је прво дијете. Није познато да ли је муж Пралићеве разлог крвавог обрачуна или је то неки други мушкарац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана