Код Добоја и Приједора погинули малољетни отац и тракториста

Н. Б.
Код Добоја и Приједора погинули малољетни отац и тракториста

Добој, Приједор - Модричанин Џевад Ферхатовић (38) и Х. О. (17) из Брчког, те тракториста Никола Марчета (82) из Приједора погинули су у одвојеним саобраћајним несрећама код Добоја и Приједора.

Ферхатовић и малољетник настрадали су у сриједу око 23 часа у слијетању “форда” у Глоговици код Добоја. Несрећа се десила када је Ферхатовић, који је био за воланом аутомобила, изгубио контролу над аутом те ударио у бетонски стуб поред пута. Возач и тинејџер, који је био на мјесту сувозача, настрадали су на лицу мјеста. Према незваничним информацијама, тинејџер је иза себе оставио сина, који није напунио ни годину, а Ферхатовић му је био пунац.

У Полицијској управи Добој рекли су, наводећи иницијале, да су обавили увиђај под надзором дежурног тужиоца Окружног тужилаштва у Добоју.

- Након вјештачења знаће се сви узроци саобраћајне несреће - навели су у полицији.

Марчета је погинуо приликом превртања трактора у шуми у Брезичанима код Приједора. Несрећа се десила у уторак око 14 часова, када је старац превозио дрва за огрев. У једном моменту изгубио је контролу над трактором, који се преврнуо и пригњечио га. Марчета је преминуо на лицу мјеста. Полиција је обавила увиђај, а љекар мртвозорник је могао само да констатује смрт. У Полицијској управи Приједор рекли су да су утврдили да у овом случају нема елемената кривичног дјела.

Тинејџерка (16) из Добоја тешко је повријеђена када ју је, док је пјешачила у улици Светог Саве у Добоју, за воланом “фијата” ударио Петровчанин Н. С. (22). Малољетница је превезена у Дом здравља у Добоју, а потом у Болницу “Свети апостол Лука”. Незванично сазнајемо да је сломила кључну кост.

Н. Б.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана