Кедијем убио младића из Велике Обарске, мислио да је животиња

nezavisne.com
Кедијем убио младића из Велике Обарске, мислио да је животиња

Бијељина - Бојан Костић (26) из бијељинског насеља Велика Обарска погинуо је прексиноћ када га је, док је пјешачио, ударио кеди, чији возач је током испитивања тврдио да је мислио да је заправо аутом покупио - животињу!

Да је био за воланом аутомобила осумњичен је Бијељинац Љубиша Љубинковић (50), који је испитан јуче, недуго након што је пронађено тијело уз магистрални пут Бијељина - Брчко.

Извор “Независних” рекао је да је јуче ујутру око седам часова у Љељенчи поред саобраћајнице уочено тијело младића, чији идентитет у том моменту није био познат.

“Тијело је било дубоко у трави. Током увиђаја није пронађена лична карта, нити било који други документ несрећног младића па је уз помоћ његовог мобилног телефона, којим су позивани бројеви у именику, утврђено о коме се заправо ради”, појашњава саговорник “Независних”.

Затим је полиција на основу трагова утврдила да је Костића ударио кеди, те да је возилом управљао Љубинковић.

“Пронађено је возило, као и тај возач. Он је признао да је у уторак навече, око 21 сат, нешто ударио, али је, како тврди, мислио да је у питању животиња. Због тога је, како тврди, наставио вожњу”, појашњава наш извор.

Младић је настрадао око 500 метара од своје куће, којој се, како се претпоставља, кобних момената враћао. Из полиције су рекли да су увиђај извршили бијељински полицајци и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

“У саобраћајној незгоди учествовао је кеди, којим је управљао Љ.Љ. (50) из Бијељине и пјешак Б.К. (26) из Велике Обарске,  који  је смртно страдао”, саопштила је Споменка Ненић, портпарол ПУ Бијељина.

Тијело страдалог младића превезено је на Одјељење патологије Опште болнице у Бијељини.

Незванично сазнајемо да би обдукција требало да буде обављена у Заводу за судску медицину РС.

Осим обдукције, највјероватније ће бити и одрађен низ вјештачења, како би се утврдиле прецизне околности ове несреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана