Још испитују узрок трагедије код Српца: Смртоносни хици спријечили селидбу у Њемачку

Глас Српске
Још испитују узрок трагедије код Српца: Смртоносни хици спријечили селидбу у Њемачку

Србац - Породица Попадић планирала је у скорије вријеме да се пресели у Њемачку, али је убиство Илијане Попадић (41) из Ситнеша код Српца пореметило те планове. Несрећну жену је у недјељу око 19.55 часова са три хица из пиштоља усмртио свекар Неђељко Попадић (66). Неутјешна супруга, бака и свекрва Брана Попадић не може да се помири са чињеницом да је њен супруг Неђељко починио злочин.

- Никада нисам ни помислила да би мој Брко могао ово учинити, па куд да иде у затвор под старе дане. Патио се цијели свој живот, па сад дође и ово зло. Вољела сам пуно снаху Илијану и тешко ми је што унучад остадоше без мајке. Увијек смо се радовали доласку кући. Шта се догодило па нас је све завио у црно, не знам - кроз сузе говори Брана.

Незванично сазнајемо да је Илијана планирала да дјецу по завршетку школовања пошаље у Њемачку, гдје поред дједа и бабе живи и њихов отац Драго. Бригита је на завршетку студија физиотерапије и радне терапије на универзитету “Апеирон” у Бањалуци, а Недељко-Јефто је ученик четвртог разреда гимназије у Српцу.

- Снаха ми је рекла да Бригита прво мора годину дана волонтирати како би добила стални посао. Ни то нам не би био проблем. Унук Недељко-Јефто је требало за мјесец дана да прослави матуру. Како сад да се радује са школским друговима - пита се уплакана Брана.

Илијана Попадић биће сахрањена данас у 14 часова на Градском гробљу у Српцу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана