Извучен комби из кањона Бистрице

Срна
Извучен комби из кањона Бистрице

Фоча - Саобраћај на магистралном путу Фоча-Сарајево, на локалитету Враносвке стијене, нормализован је након извлачења комби возила које је слетјело у кањон ријеке Бистрице, речено је Срни у Полицијској управи Фоча.

Саобраћај је био у прекиду око један час.

У саобраћајној несрећи, која се догодила јуче око 18.50 часова, на дионици између Кута и Миљевине, погинуо је возач комбија чији су иницијали Д.К. /44/ из Тузле.

У комбију се налазило пет мушкараца из Тузле, а теже су повријеђени С.К. /37/, Н.Х. /37/ и С.К. /36/, док је лакше повреде задобио Е.А. /37/.

До несреће је дошло када је возач изгубио контролу над возилом, које је прешло на другу страну коловоза, ударило у банкину и слетјело у кањон Бистрице.

У полицији истичу да су возачи, који су се затекли на путу, одмах прискочили у помоћ унесрећенима, а посебно су се пожртвованошћу истакли један Сарајлија и један Фочак који су више пута силазили у неприступачни кањон да би извукли повријеђене.

Брзо су стигли и чланови Спасилачког клуба “Волф” и остале службе из Фоче, а повријеђени су евакуисани у Универзитетску болницу Фоча, гдје су задржани на лијечењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана