Истрага против мајке због подвођења кћерке

nezavisne.com
Истрага против мајке због подвођења кћерке

Бихаћ - Тужилаштво Унско-санског кантона преузело је истрагу о случају у којем је мајка 16-годишње дјевојчице из Бихаћа ухапшена под сумњом да је дозвољавала и одобравала сексуалне односе са својом кћерком.

Прије неколико дана полиција је ухапсила М.Ф. (32) из Велике Кладуше и он је осумњичен да је са 16-годишњом малољетницом имао сексуалне односе, а према незваничним информацијама, ради се о дјеверу ухапшене жене.

Але Шиљдедић, портпарол МУП-а УСК, потврдио је да је М.Ф. осумњичен за кривично дјело заснивања ванбрачне заједнице с малољетницом и да га је пријавила бака дјевојчице, која је том приликом изразила сумњу да је  имао сексуалне односе с њеном унуком.

“Према пријави, малољетница је од јануара живјела у Великој Кладуши са осумњиченим, а особа која је ово пријавила сумња да су имали и сексуалне односе. Током истраге, на основу датих исказа, у везу са случајем доведена је и мајка малољетнице, након чега је и она ухапшена”, рекао је Шиљдедић.

Незванично сазнајемо да је у досадашњем току истраге урађен и гинеколошки преглед дјевојчице, који је потврдио наводе о сексуалном односу.

Мајка и дјевер су, након криминалистичке обраде у полицији, предати на даље поступање Тужилаштву УСК, а малољетница је под надзором социјалних радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана