Хоџић саслушан у вези с убиством Остојића, па пуштен

klix.ba
Хоџић саслушан у вези с убиством Остојића, па пуштен

Сарајево - Након криминалистичке обраде на слободу је из ПУ Источно Сарајево пуштена особа чији су иницијали А.Х, које је приведено у оквиру истраге расвјетљавања кривичног дјела тешко убиство М.О. из Источног Сарајева, рекла је Срни портпарол МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Према незваничним информацијама, ријеч је Адмиру Хоџићу званом Атко који је од раније познат полицији по вршењу кривичних дјела.

Он је синоћ ухапшен у полицијској акцији коју су припадници МУП-а Кантона Сарајево провели на Шипу. Полицијски службеници Кантона Сарајево су синоћњу акцију провели по захтјеву Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске.

Миљановић је навела да полиција РС интензивно трага за починиоцима овог тешког кривичног дјела, те под надзором републичког тужилаштва предузима све истражне мјере и радње с циљем његовог расвјетљавања. Према незваничним информацијама  као особе које би се могле довести у директну везу с убиством које је шокирало Источно Сарајево су 40-годишњи Дамњан Митровић (држављанин БиХ) и 41-годишњи Драган Милосављевић (држављанин Србије) који су недавно побјегли из затвора у Словенији.Убиство Милоша Остојића десило се прије пет дана у Источном Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана