Халид Муслимовић претукао жену

avaz.ba
Халид Муслимовић претукао жену

Приједор - Познати пјевач Халид Муслимовић, нашао се под истрагом полиције због сумње да је претукао 45-годишњу жену, којој је након тога пријетио и рекао да ће је појести мрак.

Истрага је покренута након што је С. Б. (45) пријавила Полицијској управи Бањалука да ју је Муслимовић напао у Козарцу док су се аутомобилом возили за Бањалуку, гдје она станује.

Жена је пријавила да су се Муслимовић и она посвађали 27. јула између два и три ујутро, након чега јој је он задао више удараца по лицу и тијелу. У пријави је навела да ју је, по доласку, у Бањалуку избацио из аутомобила.

Када му је рекла да ће га пријавити полицији он се разбјеснио и почео да јој пријети и говори да ће је возати у гепеку и да ће је прогутати мрак - рекао је извор близак истрази.

Портпарол ПУ Бања Лука Марија Маркановић потврдила је да је пријава запримљена.

“Полицајци су поступили су пријави и испитали Муслимовића. Након комплетирања предмета против њега ће бити достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци”, рекла је Маркановић.

Како Аваз сазнаје Муслимовићу се на терет ставља да је починио кривична дјела наношење тјелесних повреда, те угрожавање сигурности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана