Долијао преварант са десет потјерница

Н. Б.
Долијао преварант са десет потјерница

Приједор - Сејдо Брзовић (50) из Зворника, за којим су судови и полицијске агенције расписале десет потјерница, ухапшен је у Приједору. Сумња се да је починио више превара на подручју Републике Српске и ФБиХ. Незванично, Бејзовић је варао грађане тако што им је обећавао продају ствари, а након што би узео новац купци га никада више нису видјели или би им унапријед наплаћивао разне услуге које никада не би обавио.

У Полицијској управи Приједор рекли су да су Брзовића првобитно ухапсили због преваре у овом граду, да би провјерама утврдили да за њим трагају бројни судови и полицијски органи.

- За осумњиченим је била расписана централна потјерница Основног суда у Бањалуци, као и четири потјернице од других полицијских управа у РС. Такође, за С. Б. је због преваре трагао и МУП Тузланског кантона, као и МУП Кантона Сарајево - навели су у ПУ Приједор.

Брзовић је одраније познат полицији. Он је у јуну 2015. године ухапшен због сумње да је у Бањалуци грађанима нудио повољну куповину ЛЦД телевизора. И у овом случају купци никада нису добили обећану робу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана