Добојлију уцјењује због обнажених фотографија

nezavisne.com
Добојлију уцјењује због обнажених фотографија

Добој - Добојској полицији четрдесетдеветогодишњак је пријавио да га уцјењује непознато лице путем друштвених мрежа и тражи му новац.

Како сазнајемо, Добојлија се у понедјељак пожалио полицији да му непозната жена тражи да јој на банкарски рачун уплати одређене новчане износе како не би објавила његове компромитујуће фотографије.

 Он је, како тврди наш извор, путем ове друштвене мреж ступио у контакт с одређеном женском особом, чији је профил вјероватно лажан.

“Они су се дописивали и наводно договорили сексуалне услуге, а након неког времена та жена му је тражила и видео-позив. Она се прва скинула нага и показала му тијело, а након тога је исто затражила и од њега”, наводи наш извор.

Према његовим ријечима, када је он то исто учинио, та особа му се касније јавила и затражила од њега 700 евра како не би јавно објавила његове компромитујуће фотографије.

 Добојлија је, уплашивши се да такав садржај не угледа свјетлост дана, уплатио 600 евра на рачун уцјењивача.

“Након те уплате јавила му се особа с неког другог Фацебоока профила и тражила да јој уплати 1.000 евра како његове спорне фотографије не би изашле у јавност”, тврди наш извор. Тада је одлучио да цијели случај пријави полицији.

Како су јуче кратко саопштили из Полицијске управе Добој, у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела уцјена, након пријаве лица да му непозната особа путем друштвених мрежа тражи новац уцјењујући га компромитујућим фотографијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана