Бившу дјевојку у глуво доба ноћи однио из кревета

nezavisne.com
Бившу дјевојку у глуво доба ноћи однио из кревета

Добој - Четрдесетдвогодишњи Добојлија М.Т. због опсједнутости бившом дјевојком и упорног прогањаја зарадио је да полиција против њега Окружном јавном тужилаштву Добој поднесе извјештај због кривичног дјела прогањање.

Како сазнајемо, обоје су из истог села у Добоју, а њиховој љубави дошао је крај прије више од годину дана. Али, мушкарац своју четрдесетдвогодишњу дјевојку све вријеме упорно прогони.

Ситуација је кулминирала када је М.Т. у недјељу ушао у кућу своје бивше партнерке док је спавала и буквално је извукао напоље.

Како нам је испричао извор близак полицији, све се десило у глуво доба ноћи док је спавала, када ју је одвукао до куће њихових заједничких пријатеља.

“Она није имала повреде, али је против воље одвучена у ту кућу, гдје ју је бивши момак држао говорећи јој притом свашта и вријеђао ју је, а она је све то морала слушати”, каже наш извор.

Дјевојка је напустила кућу неповријеђена, али понижавајуће поступање према њој охрабрило ју је да свог бившег момка који ју је прогањао више од годину дана коначно пријави полицији.

“Независне” сазнају да овај мушкарац упорно прогања дјевојку јер је, како је испричао свима, лудо заљубљен у њу, мада њихови познаници кажу да, упркос томе што каже да је воли, ужива и да је вријеђа и омаловажава.

“Због његовог лошег и 'сировог' понашања према њој, она је и раскинула везу с њим, али он не престаје да је прогања у нади да ће му се вратити”, наводи наш извор.

Подсјећамо, недавно ни тридесетседмогодишњи Дервенћанин С.К. није могао да се помири с тим да његова бивша дјевојка не жели након раскида да поново буде у вези с њим, па је није остављао на миру, а осим што јој је слао пријетеће поруке, заустављао ју је на улици и пријетио да ће је претући.

Такође, и у Требињу је дјевојка пријавила да је бивши момак М.Ђ. (25) прогања и уходи, те њеној родбини и пријатељима шаље СМС поруке увредљивог садржаја, које се односе на њу и њену породицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана