Антуновић убио комшиницу јер га је нервирала!?

nezavisne.com
Антуновић убио комшиницу јер га је нервирала!?

Тузла - Ивицу Антуновића (45) из Живиница прегледао је неуропсихијатар и наредио вјештачење да се оцијени стање урачунљивости у којем је био када је извршио двоструко убиство.

Он је осумњичен, а и признао је то полицији, да је у понедјељак убио своје прве комшије Мару Тадић (72) и Илију Антуновића (55) у насељу Горњи Петровићи. Антуновић је ухапшен у уторак сат и по послије поноћи, када се из шуме, гдје се скривао, вратио до породичне куће.

Антуновић је након хапшења смјештен у клинику јер је, наводно, попио и неке таблете. Наводно, за Мару је говорио да га је нервирала и да ју је због тога убио.

“Након хапшења, осумњичени је хоспитализиран на једној од клиника УКЦ-а Тузла и под сталним је полицијским и љекарским надзором. Дежурни тужилац је издао наредбу за обдукцију оба тијела те још неколико вјештачења”, рекао је Адмир Арнаутовић, портпарол Тужилаштва ТК.

Четрдесетпетогодишњи Ивица је незапослен, живи с родитељима, а психички је болесник којег су се, како су испричале комшије, сви плашили и који је, наводно, одбијао пити таблете.

Комшије су казале да су и родитељи с њим имали проблема, те да је оцу одгризао прст, а више пута је боравио на лијечењу у болници.

Кобне ноћи, након што је убио Илију и Мару, Ивица се запутио у оближњи заселак.

Како је казала мјештанка, која је хтјела остати анонимна, била је у кући када ју је позвао комшија и рекао да Ивица хода путем и да се закључа. Тај исти комшија позвао је полицију, а након њеног доласка, Ивица је побјегао у шуму. Током ноћи је и ухапшен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана