Ал Капоне из Дервенте претукао жену па јој откинуо наушнице

nezavisne.com
Ал Капоне из Дервенте претукао жену па јој откинуо наушнице

Дервента - Љубиша Ђекић (38), звани Ал Капоне, из Дервенте осумњичен је да је под окриљем ноћи, крајем 2017. године, у том граду претукао педесетдеветогодишњу жену, па јој потом откинуо наушнице са ушију, али јој и украо новац и телефон.

Како незванично сазнајемо, полиција терети тридесетосмогодишњака да је у кућу жене, која је тада била сама, упао 20. новембра 2017. године, око 23 сата.

“За Љ.Ђ. се сумња да је провалио у кућу те жене на подручју општине Дервента, те насрнуо на њу ударајући је рукама и ногама по цијелом тијелу. Она је тада пала на под, а нападач јој је затим са оба уха откинуо златне наушнице”, наводе извори из полиције.

Како га терете, осумњичени је потом отишао до спаваће собе, гдје је пронашао новчаник и украо око 30 КМ и мобилни телефон, након чега је побјегао. Нападнута жена је, иначе, тада тешко повријеђена.

Припадници Полицијске станице Дервента са добојском крим-полицијом, а у координацији са надлежним тужилаштвом, идентификовали су осумњиченог, којег терете за разбојништво.

“Полицијска станица Дервента је против овог лица у понедјељак Окружном јавном тужилаштву Добој поднијела извјештај о извршеном кривичном дјелу”, рекли су из добојске полиције.

По незваничним сазнањима “Независних”, Ђекић је полицији одраније познат по крађама.

Подсјетимо, и раније смо писали о њему, па је тако почетком 2013. године објављено да је ухваћен на дјелу током пљачке локала у бањалучком насељу Дервиши.

Ђекић је, како смо писали, 16. марта те године провалио у локал на Путу српских бранилаца, и то неколико часова након што је добио слободан викенд из КПЗ Бањалука на Туњицама, гдје се налазио на одслужењу казне. Прије тога му је изречена казна због крађа и наношења тешких повреда.

Након хапшења полиција је утврдила да је Ђекић пљачку извршио током слободног викенда који је добио из бањалучког затвора.

Њега је, како је раније објављено, 2010. године патрола Полицијске станице Дервента ухапсила пошто га је затекла у провали у продавници “Глишић” у Улици српске војске у Дервенти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана