Здравку Мамићу се испунила жеља, упознао Вучића у Мостару

klix.ba
Здравку Мамићу се испунила жеља, упознао Вучића у Мостару

Бивши челник Ногометног клуба Динамо Здравко Мамић, иначе неправомоћно осуђен на шест и по година затвора због злоупотребе у пословању, прошетао је данас на Међународном сајму привреде у Мостару.

Овом приликом њему се испунила и жеља да упозна предсједника Србије Александра Вучића који такође присуствује сајму. Мамић је раније говорио како је Вучић његов обожавалац.

“Знам да је Вучић у неколико службених посјета с хрватским делегацијама или појединцима у Загребу и Вуковару питао за мене и хвалио мој рад. То ми је велики комплимент. Он је познати навијач Црвене звезде и очигледно се доста разумије у фудбал”, казао је Мамић у једном интервјуу почетком ове године.

Мамић и Вучић руковали су се у Мостару те размијенили неколико ријечи уз осмијехе.

Лидер ХДЗ-а БиХ Драган Човић, Александар Вучић и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик обишли су штандове Мостарског сајма, а задржали су се код једног из Хрватске те дегустирали вино и мезе.

Поред њих, данашњем сајму у Мостару присуствују и лидер СББ-а Фахрудин Радончић, потпредсједник Кинеског вијећа за промоцију међународне трговине Зханг Схенфенг, градоначелник Мостара Љубо Бешлић..

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана