Завршена обнова павиљона два

Срна
Завршена обнова павиљона два

Бањалука - Обнова павиљона два Студентског центра “Никола Тесла” Бањалука је завршена, док ће обнова павиљона један бити завршена до краја новембра, рекао је у петак министар просвјете и културе РС Дане Малешевић.

Након обиласка павиљона два и студентске мензе, Малешевић је рекао да је у току припрема за технички пријем радова. Додао је да ће бруцоши бити смјештени у павиљонима три и четири док не буду опремљене собе у обновљеним павиљонима.

Ректор бањалучког Универзитета Радослав Гајанин рекао је да су у павиљону два окончани молерски, зидарски и инсталацијски радови, који су, каже, урађени квалитетно.

Гајанин је подсјетио да настава на бањалучком Универзитету почиње 8. октобра умјесто 1. октобра, како је било предвиђено, због обнове павиљона два и октобарског испитног рока. Помоћник директора Студентског центра Здравко Шпирић рекао је да је тендер за набавку намјештаја за павиљоне у току, те да послије 10. октобра очекује потписивање уговора с одређеним понуђачем.

- О цијенама смјештаја је рано говорити јер предстоје консултације са ресорним министарством, представницима студената и студентских организација - закључио је Шпирић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана