Затварање сезоне на Јахорини хуманитарном акцијом и концертом Наташе Беквалац

Срна
Затварање сезоне на Јахорини хуманитарном акцијом и концертом Наташе Беквалац

Источно Сарајево - На Јахорини ће у недјељу, 7. априла, бити организован забавни програм хуманитарног карактера, с циљем подршке обољелој дјеци у БиХ, којим ће бити завршена зимска туристичка сезона, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Тог дана скијање ће бити бесплатно, а на полазиштима ски-лифтова биће постављене "хуманитарне кутије" у које ће корисници скијалишта моћи да донирају новац у складу са својим могућностима.

Прикупљени новац биће искориштен за лијечење Милоша Божовића из Источног Сарајева, Марка Павловића са Пала и Мерјем Башић из Сарајева.

Овај хуманитарни догађај на Јахорини организује Олимпијски центар "Јахорина" у сарадњи са Радијом "Отворена мрежа".

Посљедњи скијашки дан на Јахорини обиљежиће и концерт Наташе Беквалац од 13.00 часова.

Продаваће се посебно дизајниране мајице, као и топли напици за вријеме трајања концерта, а приход од продаје намијењен је у хуманитарне сврхе.

Из Олимпијског центра "Јахорина" позивају све хумане људе да им се придруже 7. априла на Јахорини, да се добро забаве и помогну да се болесној дјеци врати осмијех на лице и да заједно испрате зиму.

Донације за помоћ обољелој дјеци могу се извршти и директно уплатом средстава на рачун Олимпијског центра "Јахорина" код НЛБ Развојне банке 562-012-00002575-39 са назнаком "Хуманитарна акција".

Новац се може донирати и позивима на јединствене бројеве "Отворене мреже" - 17030 и 17050 за сва три оператера "М:тел", "БХ телеком" и "ХТ еронет", а цијена позива је двије КМ плус ПДВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана