Више од 1.000 ловаца у хајци на вука

А. С.
Више од 1.000 ловаца у хајци на вука

Ловачко удружење "Змијање" одржаће 23. фебруара 11. традиционалну ловачко-туристичку манифестацију "Дани вука Чемерница 2019.", која је прошле година окупила више 1.000 ловаца из цијеле БиХ, земаља региона, те Аустрије и Њемачке.

Предсједник Ловачког савеза РС Саво Минић рекао је да је ова манифестација међу највећим ове врсте у Републици Српској и БиХ.

- Као и ранијих година, Ловачки савез је и ове године покровитељ манифестације. Ове године очекујемо још већи број посјетилаца него прошле - истакао је Минић.

Предсједник Скупштине Ловачког удружења "Змијање" Борислав Бојанић рекао је да све учеснике, поред лова на вукове, очекује богат садржај.

- Поред лова, ова манифестација је надалеко позната по добром дружењу и забави за све ловце. Све учеснике очекује ручак, томбола, забавне игрице, као и културно-умјетнички садржаји - рекао је Минић.

Окупљање је заказано у осам часова на зборном мјесту у Агином Селу, надомак Бањалуке, а организатори све заинтересоване позивају да им се придруже и осјете чари лова и добре забаве. Котизација за овај догађај износи десет марака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана