Сутра сунчано и топло

Срна
Сутра сунчано и топло

Бањалука - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће преовладавати сунчано и топло вријеме, уз дневну температуру до 25 степени Целзијусових.

Јутро ће бити ведро или уз малу до умјерену облачност, а дуж ријечних токова и по котлинама магла, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.


Током дана на истоку ће бити сунчано и пријатно топло уз умјерену облачност, а на југозападу, западу и сјеверозападу промјенљивије, повремено и претежно облачно.

У планинама на југозападу и крајњем западу могућа је краткотрајна киша.

Вјетар слаб до умјерен, у Босни сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини већи дио дана југозападни, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Минимална температура од шест до 11, на југу 14 степени, у вишим предјелима на истоку око нула, а највиша дневна температура од 18 до 23, на југу до 25 степени Целзијусових.

Данас је у свим предјелима сунчано и пријатно топло уз локално малу до умјерену облачност, која је нешто повећана у јужним и источним дијеловима земље.

У уторак, 16. октобра, јутро ће бити ведро на сјеверу и истоку, а на југу промјенљиво и на западу претежно облачно. На југозападу ће поподне повремено бити облачно са могућношћу за мало краткотрајне кише. Минимална температура ваздуха од шест до 11, на југу 14 степени, а највиша дневна од 18 до 23, на југу до 25 степени.

У сриједу, 17. октобра јутро је бити претежно облачно, са више облачности у западној половини земље, а око ријека и по котлинама с маглом. Током дана промјењљиво са сунчаним интервалима, са могућношћу за локално слабу и краткотрајну кишу на југозападу. Минимална температура од шест до 11, на југу 14 степени, а највиша дневна од 18 до 23, на југу до 25 степени.

У четвртак, 18. октобра јутро промјенљиво облачно, а током сунчано уз смањење облачности. Остаје стабилно и угодно вријеме. Температура без промјене. Минимална температура од шест до 11, на југу 14 степени, а највиша дневна од 18 до 23 степена, на југу до 25 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана