Сутра киша, пљускови и грмљавина

Срна
Сутра киша, пљускови и грмљавина

Бањалука - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати промјењиво облачно вријеме са кишом, пљусковима и поподневном грмљавином, те уз благи пораст температуре ваздуха.

Јутарња температура ваздуха од девет до 14, у планинама на западу око шест, а највиша дневна од 18 до 23 степени Целзијусових, док ће у планинама бити 14 и више степени, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар промјењивог смјера, током дана сјеверни, а у планинама сјевероисточни. Вјетар ће према вечери слабити.

Нестабилно вријеме са кишом, пљусковима, грмљавином, као и могућим непогодама, метеоролози су најавили и за почетак наредне седмице.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава облачно вријеме са кишом.

Најсвјежије данас у 14.00 часова било је на Бјелашници гдје су измјерена само три степена, на Иван Седлу је било 10, на Сокоцу, на Хан Пијеску и на Чемерну 11, у Калиновику и Бугојну 12, у Сарајеву 13, у Гацку, на Мраковици, у Невесињу, Мркоњић Граду, Ливну и Тузли 14, у Бијељини, Зворнику, Рибнику и Шипову 15, у Требињу, Брчком, Добоју, Сребреници, Грудама и Градачцу 16, а у Вишеграду 17 степени.

У Бањалуци, Фочи, Рудом и Билећи измјерено је 18 степени, у Мостару 19, у Српцу, Крупи на Уни и Санском Мосту 20. у Бихаћу и Неуму 21, у Приједору 22 и у Новом Граду 23 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана