Позив за бесплатну обуку оператера за рад на ЦНЦ машинама

Срна
Позив за бесплатну обуку оператера за рад на ЦНЦ машинама

Бањалука - Удружење грађана “Мрежа нових идеја” Бањалука објавило је јавни позив за бесплатну обуку седам оператера за рад на ЦНЦ машинама, која ће половином августа бити реализована у просторијама бањалучког Машинског факултета.

ЦНЦ машина је врста обрадне машине која све операције реализује према унесеном алфанумеричком коду преко рачунарске управљачке јединице која директно управља радом машине.


Јавни позив је отворен до 15. јула, а пријавити се могу незапослена лица пријављена на Заводу за запошљавање Републике Српске - филијала Бањалука са мјестом пребивалишта на подручју града, те да нису старија од 30 година.

“Обука нових ЦНЦ оператера, путем прилагођених материјала и практичне компоненте, представља активност жМреже нових идејаж, како би се незапосленим младим пружила прилика да активније и са ширим дијапазоном могућности и вјештина учествују на тржишту рада, те пронађу запослење у што краћем року. Томе у прилог говори и чињеница да су оператери ЦНЦ машина дефицитаран кадар на тржишту рада у Републике Српске и БиХ”, саопштили су из овог удружења.

Биографију и мотивационо писмо потребно је послати путем електронске поште на адресу нво.мниЖгмаил.цом.

Овај пројекат финансијски је подржао град Бањалука. /крај/бв/дад/фото

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана