Појачан саобраћај на граници са Хрватском

Срна
Појачан саобраћај на граници са Хрватском

Бањалука - Саобраћај је појачан на излазу из БиХ према Хрватској на граничним прелазима Дољани, Габела Поље, Бијача, Осоје, Изачић и Присика, као и на улазу у БиХ на граничном прелазу Брод, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске.

На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Из безбједносних разлога и даље на снази забрана саобраћаја за теретна возила и аутобусе на граничном прелазу Брчко-Гуња.

АМС јуче је пустио у рад видео камере на граничном прелазу Костајница, чиме је возачима омогућено да се путем интернет станице или мобилне андроид апликације Савеза упознају о стању саобраћаја на том граничном прелазиу.

Возачи који планирају путовање ван граница Републике Српске и БиХ сада имају могућност да провјере тренутно стање саобраћаја на 11 граничних прелаза - Градишка, Градина, Нови Град, Козарска Дубица, Костајница, Рача, Павловића мост, Зупци, Брод, Шепак и Каракај.

АМС Републике Српске позвао је возаче да прије поласка на путовање преко ових граничних прелаза провјере тренутно стање саобраћаја и у случају гужви одаберу други, најближи прелаз.

Из Савеза поручују да настављају да раде на томе да у што скорије вријеме омогуће возачима да имају увид у стање саобраћаја и на преосталим граничним прелазима у Републици Српској/БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана