Пензионери СП на излету у Теслићу

Глас Српске
Пензионери СП на излету у Теслићу

Пензионери Социјалистичке партије отпутовали су на излет у Теслић у организацији Савјета пензионера ГО Бањалука и уз помоћ посланика Социјалистичке партије у Народној Скупштини Републике Српске.

Припаднике најстарије популације на излет су испратили предсједник Градског одбора СП Бањалука и посланик у НСРС Горан Селак, посланик Андреа Дорић и потпредсједник бањалучког Градског одбора Велибор Станић, који су овом приликом истакли да пензионери представљају дио популације коме друштво треба да посвети више пажње.

- У нашем Градском одбору имамо Савјет пензионера који добро ради и од којег ми млађи увијек можемо рачунати на подршку. Ово је прилика да се на неки начин одужимо пензионерима, да им поручимо да и они на нас могу да рачунају и да су важан дио нашег Градског одбора, али и друштва у цјелини. Социјалистичка партија има обавезу да се бори за бољи статус пензионера и то и радимо кроз наше дјеловање и програмска рјешења а то ћемо и наставити да радимо у будуће - поручио је Горан Селак.

Пензионери ће током једнодневног излета у Бању Врућицу код Теслића обићи манастир Липље, дестилацију у Теслићу и Борје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана