Павиљони спремни у октобру

М. Л.
Павиљони спремни у октобру

Бањалука - Обнова павиљона један и два Студентског центра “Никола Тесла” у Бањалуци требало би да буде завршена до почетка академске године у октобру, рекао је у петак министар просвјете и културе РС Дане Малешевић.

Он је након обиласка радова у студењаку истакао да је Влада за обнову павиљона оштећених у олујном невремену крајем прошле године обезбиједила више од 3,3 милиона КМ и изразио очекивање да ће извођач радова испоштовати рокове.

- У случају да процијенимо да обнова не иде планираним темпом, тражићу од извођача да се у радове укључи већи број радника - рекао је Малешевић и додао да је задовољан оним што је до сада урађено. Он је казао да ће бити потребно да се обезбиједе и средства за опремање павиљона, јер студенти заслужују квалитетне услове.

Директор фирме “Прода-монт” из Добоја Горан Родић изразио је наду да ће радови бити завршени у року или до 20. октобра.

- На павиљону два урађено је готово 90 одсто радова, на ресторану нешто мање, као и на павиљону један - рекао је Продић и додао да је евентуално кашњење могуће када је ријеч о павиљону један, јер су студенти касније напустили тај објекат него што је првобитно било договорено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана