Нове туче миграната у Крајини VIDEO

klix.ba
Нове туче миграната у Крајини VIDEO

Велика Кладуша - Ситуација са мигрантима у Крајини се не смирује. Након јучерашњих масовних туча данас је дошло до нових, које су локални становници забиљежили камерама.

На видео снимку који је порталу “Кlix.ba“ послао читалац из Крајине приказана је нова тучнва и јурњава миграната који су своје несугласице одлучили да ријеше насиљем на јавној површини.

Како је речено поменутом порталу, видео је настао недалеко од мигрантског прихватног центра “Мирал” у великокладушком насељу Поље. Туча и јурњава неколико десетина миграната десила се у четвртак око 20 сати.

Такође, до инцидента је дошло и раније у току дана испред прихватног центра “Мирал” када је у тучи учествовао већи број миграната. Несугласице су смирене уз реакцију полиције, а све је поново ухваћено камерама мјештана, пише “klix.ba”.

У ноћи с уторка на сриједу у прихватном центру за мигранте Мирал владао је општи хаос када се сукобило више од 100 миграната, а инцидент се касније прелио и на улице Велике Кладуше.

Тада, као и у четвртак, грађани су били забринути због мањка броја полицијских службеника и ограничења овлаштења. С правом, они се боје за своју безбједност и позивају власт на дјеловање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана