Narednih dana sunčano i toplo

Srna
Narednih dana sunčano i toplo

Banjaluka - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine.

Ujutro će biti vedro, sa slabim mrazom na planinama, a tokom dana vedro, sunčano i toplo, sa slabim mrazom na planinama, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Jutarnja temperatura od nula do pet, u planinama oko minus tri, a najviša dnevna od sedam do 12, na sjeveru i jugu do 15, na planinama od pet stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U utorak, 19. februara, jutro će biti vedro, sa slabim mrazom u brdovito planinskim predjelima, a tokom dana sunčano i toplo, uz slab razvoj dnevne oblačnosti.

Jutarnja temperatura od jedan do šest, u planinama oko minus dva, a najviša dnevna od osam do 13, na sjeveru i jugu do 16, na planinama od pet stepeni.

U srijedu, 20. februara, jutro će biti umjereno oblačno na severu i jugu, a u ostalim krjevima vedro. Tokom dana oblačno, ali toplo za ovo doba godine uz slab razvoj dnevne oblačnosti na sjeveru.

Jutarnja temperatura od dva do šest, u planinama oko minus dva. Najviša dnevna od devet do 14, na sjeveru i jugu do 16, na planinama od pet stepeni Celzijusovih.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana