Milovan Bjelica o MOSI-ju: Za organizaciju igara potrebna dva miliona

Srna
Milovan Bjelica o MOSI-ju: Za organizaciju igara potrebna dva miliona

Sokolac - Načelnik Sokoca Milovan Bjelica rekao je da će za organizaciju 56. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara (MOSI), čiji će domaćin biti ova opština od 3. do 7. jula, biti potrebno oko 2.000.000 KM.

- Svi radovi koje planiramo da uradimo u oblasti infrastrukture, izgradnje i pripreme sportskih terena koštaće nas oko 1.500.000 KM, a kulturno-zabavni program oko 60.000 KM. Najveći dio sredstava očekujemo od Vlade Republike Srpske, institucija BiH i Srpske - naveo je Bjelica, koji je i predsjednik Organizacionog odbora ove manifestacije.

On je rekao da je dobio punu podršku predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, te najavio da će on otvoriti i biti pokrovitelj 56. MOSI-ja. Bjelica je istakao da ima podršku predsjednice Srpske Željke Cvijanović i Vlade Srpske, te da će se zahvaljujući toj podršci Republika Srpska i opština Sokolac pokazati u najboljem svjetlu u regionu.

On se nada da će na ovim igrama učestvovati 2.500-3.000 sportista i gostiju iz tridesetak opština iz Srpske, FBiH, Srbije i Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana