Милован Бјелица о МОСИ-ју: За организацију игара потребна два милиона

Срна
Милован Бјелица о МОСИ-ју: За организацију игара потребна два милиона

Соколац - Начелник Сокоца Милован Бјелица рекао је да ће за организацију 56. Међуопштинских омладинских спортских игара (МОСИ), чији ће домаћин бити ова општина од 3. до 7. јула, бити потребно око 2.000.000 КМ.

- Сви радови које планирамо да урадимо у области инфраструктуре, изградње и припреме спортских терена коштаће нас око 1.500.000 КМ, а културно-забавни програм око 60.000 КМ. Највећи дио средстава очекујемо од Владе Републике Српске, институција БиХ и Српске - навео је Бјелица, који је и предсједник Организационог одбора ове манифестације.

Он је рекао да је добио пуну подршку предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика, те најавио да ће он отворити и бити покровитељ 56. МОСИ-ја. Бјелица је истакао да има подршку предсједнице Српске Жељке Цвијановић и Владе Српске, те да ће се захваљујући тој подршци Република Српска и општина Соколац показати у најбољем свјетлу у региону.

Он се нада да ће на овим играма учествовати 2.500-3.000 спортиста и гостију из тридесетак општина из Српске, ФБиХ, Србије и Црне Горе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана