Љетна авантура на Јахорини почиње 29. јуна

Ж. Д.
Љетна авантура на Јахорини почиње 29. јуна

Јахорина - Љетна сезона на Јахорини почеће 29. јуна, а с циљем да планина живи 365 дана у години, припремљени су богати садржаји за све категорије посјетилаца, најавили су представници Олимпијског центра “Јахорина”.

Директор ОЦ “Јахорина” Дејан Љевнаић рекао је да су се, након најуспјешније зимске сезоне, потрудили да занимљивом понудом постану и омиљена дестинација за одмор током врелих љетних мјесеци.

- Уз многобројне садржаје као што је панорамска вожња жичаром, бициклизам, тјубинг, картинг за децу, припремили смо и организоване планинске шетње са водичима који ће уз историјске чињенице и занимљивости о планини водити групе или појединце у јахоринску авантуру. Један од новитета је и теретана на отвореном која је недавно изграђена, а која је одлична како за рекреативно вежбање, тако и за припреме спортиста. Мислили смо на све категорије гостију па смо припремили промо пакете и попусте, посебно за школарце, младе, родитеље и пензионере - рекао је Љевнаић јуче на конференцији за новинаре на Јахорини.

Он је истакао да ће ова олимпијска љепотица бити домаћин многобројних догађаја попут међународне трке “Јахорина ултра трејл”, затим “Трке кроз Србију” у оквиру које ће 29. јула око 600 бициклиста доћи на Јахорину, те хуманитарне “Трке за живот” која је планирана за 10. август, док је представа “Ђурологија” заказана за 17. август, а “Јахорина бајк спуст” за 31. август. У току су и нови пројекти који ће додатно обогатити понуду.

- Почели смо са радовима најдужег алпин-костера у овом делу Европе, дужине 2,5 километара, а код језера се гради ресторан, клупе и сви потребни пратећи садржаји - подсјетио је Љевнаић.

У оквиру љетне понуде Јахорине представљен је јединствен, нови вид дружења уживо са познатим јавним личностима региона под називом “Сасвим блиско са познатима на Јахорини”, а емисије започињу у јулу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана