Гужве на граничним прелазима Брод и Градишка

Срна
Гужве на граничним прелазима Брод и Градишка

На граничном прелазу Брод и Градишка појачана је фреквенција возила на улазу у БиХ, док на осталим ГП задржавања нису дужа од 30 минута, наведено је у саопштењу Ауто мото савеза РС.

Напомињу да ће данас од осам часова, гранични прелаз Нови Град-Двор бити отворен за путнички саобраћај, за саобраћај је отворен и гранични прелаз Иваница-Горњи Бргат.

Из сигурносних разлога, затворен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на граничном прелазу Брчко-Гуња, наведено је у саопштењу.

Ауто-мото савез Републике Српске пустио је у рад видео камере на граничним прелазима Нови Град и Козарска Дубица, чиме је возачима омогућено да се путем интернет станице њњњ.амс-рс.цом или мобилне андроид апликације АМС РС упознају са стањем саобраћаја на тим граничним прелазима.

Возачи који крећу на пут ван граница БиХ сада имају могућност да провјере тренутно стање саобраћаја на десет граничних прелаза - Градишка, Градина, Нови Град, Козарска Дубица, Рача, Павловића мост, Зупци, Брод, Шепак и Каракај.

АМС РС позива возаче да, прије поласка на путовање ван БиХ преко наведених граничних прелаза, провјере тренутно стање саобраћаја и у случају гужви одаберу други, најближи гранични прелаз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана