“Glasu” priznanje za sedam i po decenija rada

A. J. R.
“Glasu” priznanje za sedam i po decenija rada

Banjaluka - Područna privredna komora Banjaluka uručila je juče plakete kompanijama koje posluju 50 i više godina na području banjalučke regije, a među nagrađenima je i dnevni list “Glas Srpske” koji, kako je istaknuto, već 75 godina objektivnim informisanjem zadržava povjerenje čitalaca.

Priznanje je dobilo 12 kompanija, a predsjednik Područne privredne komore Banjaluka Goran Račić istakao je da je riječ o privrednim društvima koja su ostavila neizbrisiv trag.

- Radi se o kompanijama koje imaju ugled, integritet i veliko ime izgrađeno dugogodišnjim mukotrpnim radom. Vrijeme koje posluju dovoljno govori o njima i nadam se da će nastaviti uspješan trend poslovanja - rekao je Račić.

Direktor “Glasa Srpske” Boris Dmitrašinović, koji je primio plaketu u ime kompanije, istakao je da će najstariji dnevni list u Srpskoj nastaviti da se razvija kao i do sada.

- “Glas” ima tradiciju kojom se malo ko može pohvaliti i zauzimamo visoko mjesto na društvenoj pozornici Srpske. Trudićemo se da i ubuduće budemo u službi istine te da profesionalnim, objektivnim i pravovremenim informisanjem opravdamo povjerenje naših čitalaca - rekao je Dmitrašinović. 

Plaketu je dobila i “Banjalučka pivara” koja je ove godine proslavila 145 godina postojanja.

Na svečanoj ceremoniji uručenja priznanja predstavljen je i rezime projekta “KOOPlokal” koji je posljednjih 13 mjeseci realizovala Područna privredna komora Banjaluka u saradnji sa opštinama Prnjavor, Srbac i Laktaši.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana