“Електрокрајина” наставља модернизацију мреже

М. Л.
“Електрокрајина” наставља модернизацију мреже

Бањалука - Предузеће “Електрокрајина” Бањалука закључило је уговор са бањалучком фирмом “Елнос БЛ” за набавку опреме за реконструкцију и унапређење средњонапонске и нисконапонске мреже у вриједности од 957.549 евра.

У “Електрокрајини” наводе да су уговор у понедјељак потписали вршилац дужности директора тог предузећа Драган Чавић и извршни директор предузећа “Елнос БЛ” Бранко Торбица. У “Електрокрајини” истичу да је “Елнос БЛ” изабран као најповољнији на тендеру који су обавили по правилима и под надзором Европске банке за обнову и развој, која кредитно финансира овај пројекат.

Чавић је рекао да је потписивање уговора још један корак у фази модернизације електроенергетске мреже “Електрокрајине”.

- Циљ пројекта је обезбјеђење квалитетније испоруке електричне енергије за наше купце, повећање ефикасности испоруке електричне енергије, те значајно смањење дистрибутивних губитака предузећа - истакао је Чавић.

Торбица је захвалио “Електрокрајини” на указаном повјерењу, изражавајући увјерење да ће као добављачи своје обавезе испоштовати како по основу квалитета испоручене опреме, тако и по питању утврђених рокова. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана